A weboldalunkon cookie-k segítenek abban, hogy a szolgáltatásainkat és a termékeinket minél tökéletesebben tudjuk kínálni a Számodra. Weboldalunk böngészésével elfogadod a cookie-k használatát. Tudomásul veszem, hogy az oldalon 18 éven aluliak nem vásárolhatnak.   Elfogadom
Menü

Élőzenés Borvacsora - Sebestyén Ivett piano est // 08.20

Ár:
16.900 Ft

Vedd meg a jegyed időben, hogy biztosan élvezhesd az előadást a birtokközpontban! Csodás panorámával, finom borokkal, kitűnő ételekkel és fergeteges koncerttel várunk. A jegyek korlátozottak, maximum 30 főig. 

DOBOSI BIRTOKKÖZPONT, SZENTANTALFA

2022.08.20. 

A jegyár a koncertre való belépésre jogosít fel, illetve a 4 fogásos menüt tartalmazza borokkal.

Ételérzékenységet legyenek kedvesek előre jelezni!

PROGRAM ÉS MENÜ

Érkezés 18:00

Vacsora és koncert 18:30

Koncert vége 20:00

MENÜ

Hamarosan...

_________________________

Sebestyén Ivett vagyok zongorista, énekes, zeneszerző és dalszövegíró, a minőségi popzene kedvelője, művelője. Már gyermekkoromban nagy hatással volt rám a zene iránti szeretete. Szentantalfán a szülő falum, a Balatontól 7 km-re található gyönyörű Nivegy-völgyben található. Az általános iskola tanulmányaim mellett tangóharmonika és zongora szakra jártam a balatoncsicsói zeneiskolába. Gimnáziumi éveim alatt saját dalokat, illetve szövegeket kezdtem el írni, emellett két évig voltam egy bulizenekar énekesnője. Idővel úgy éreztem, hogy az éjszakázás és a hajnalig tartó éneklés mellett szeretném magasabb szintre emelni tudásomat. Tanárom javaslatára felvételiztem a budapesti Premier Zeneművészeti iskolába, ahol 2 évig tanultam Neumann Balázs tanítványaként. A tanulásnak köszönhetően ma már zongorán is kísérem magam. Jelenlegi kozmetikus szakmám mellett a zene is hivatássá nőtte ki magát.Szólóban játszom akusztikus esteket szállodákban, boresteken, vacsorákon, bárokban és egyéb rendezvényeken.

Pár mondat az akusztik élményről:

A Piano akusztik est egy meghitt akusztikus zenei élmény amely során ismert slágerek feldolgozása mellett saját dalok is megszólalnak zongorán természetesen énekkel. Hungária, Neoton Família, Máté Péteren keresztül a mai modern zenekarok klasszikusai is felcsendülnek, mint Rúzsa Magdi, Follow the Flow, Margaret Island.

Cikkszám: 0820-BORVACSORA-SEBESTYENIVETT-1
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás és Paraméterek

A vásárlás után 1-2 munkanapon belül felvesszük Önnel a kapcsolatot. 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés