A weboldalunkon cookie-k segítenek abban, hogy a szolgáltatásainkat és a termékeinket minél tökéletesebben tudjuk kínálni a Számodra. Weboldalunk böngészésével elfogadod a cookie-k használatát. Tudomásul veszem, hogy az oldalon 18 éven aluliak nem vásárolhatnak.   Elfogadom
Menü

aZorka koncertjegy - vacsora menüvel / július 29.

Ár:
11.000 Ft

Még időben vedd meg a jegyed, hogy biztosan élvezhesd az előadást az újonnan megnyílt birtokközpontban! Csodás panorámával, finom borokkal, kitűnő ételekkel és fergeteges koncerttel várunk.

DOBOSI BIRTOKKÖZPONT, SZENTANTALFA

2021.07.29. 19:00

A jegyár a koncertre való belépésre jogosít fel, illetve welcome drinket és 3 fogásos menüt tartalmaz.

Ételérzékenységet legyenek kedvesek előre jelezni!

Az alternatív pop melankólikus, otthonos világába repít magával aZorka akusztikus estje. A szólóprojekt szerzője Lackfi Dorottya, akit korábban zenés-verses estek keretében láthattunk a színpadon. Most a már megjelent és a még sosem hallott dalait hallhatjuk Iványi Máté (Fiúk zenekar) gitárkíséretében.

EN // The unplugged concert of aZorka will take us on a journey into the somewhat melancholic yet inviting world of altenative pop. The singer Dorottya Lackfi initially took to the stage with poems put to music, but this time she will perform her own songs accompanied by Máté Iványi on guitar.

The price includes admission to the concert and a welcome drink.

We kindly ask ticket holders to contact us on +36/70 316 91 22 if they wish to book a table.

Cikkszám: 0729-VACSORA
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés