A weboldalunkon cookie-k segítenek abban, hogy a szolgáltatásainkat és a termékeinket minél tökéletesebben tudjuk kínálni a Számodra. Weboldalunk böngészésével elfogadod a cookie-k használatát. Tudomásul veszem, hogy az oldalon 18 éven aluliak nem vásárolhatnak.   Elfogadom
Menü

Beat of the lake koncertjegy - vacsora menüvel / július 22.

Ár:
12.000 Ft

Még időben vedd meg a jegyed, hogy biztosan élvezhesd az előadást az újonnan megnyílt birtokközpontban! Csodás panorámával, finom borokkal, kitűnő ételekkel és fergeteges koncerttel várunk.

DOBOSI BIRTOKKÖZPONT, SZENTANTALFA

2021.07.22. 19:00

A jegyár a koncertre való belépésre jogosít fel, illetve welcome drinket és 3 fogásos menüt tartalmaz.

Ételérzékenységet legyenek kedvesek előre jelezni!

A Beat of the Lake, Horváth Ákos (Révész Sándor zenekara, The Bluesberry Band) énekes, gitáros, valamint Pribojszki Mátyás az egyik legismertebb hazai és európai szinten is jegyzett, elismert szájharmonikás, énekes, dalszerző közös, különleges duó formációja. Mindketten a Balaton szerelmesei és az igényes, hangszeres zene képviselői. Több éve tartó ismeretségük, barátságuk alatt eddig mindenki a saját útját járta, de most úgy döntöttek, hogy létrehoznak egy új projektet, amelyben közös ötleteiket, saját számaikat valósítják meg, valamint az általuk kedvelt soul, beat, rock, country, és blues műfajokból válogatott kedvenc dalaikat dolgozzák fel.

EN // Beat of the Lake is the collaboration between singer and guitarist Ákos Horváth (The Bluesberry Band) and the internationally acclaimed harmonica player and song writer Mátyás Pribojszki. The two devoted musicians combine their own distinct musical tastes to create a unique combination of soul, rock, country and blues to express their love of Lake Balaton.

The price includes admission to the concert and a welcome drink.

We kindly ask ticket holders to contact us on +36/70 316 91 22 if they wish to book a table.

Cikkszám: 0722-VACSORA
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés