A weboldalunkon cookie-k segítenek abban, hogy a szolgáltatásainkat és a termékeinket minél tökéletesebben tudjuk kínálni a Számodra. Weboldalunk böngészésével elfogadod a cookie-k használatát. Tudomásul veszem, hogy az oldalon 18 éven aluliak nem vásárolhatnak.   Elfogadom
Menü

Bio Gyöngyöző 2020 száraz 0,75L

Ár:
1.900 Ft

2020 évjárat

Balaton oltalom alatt álló eredetmegjelölésű száraz fehér gyöngyöző biobor

Ezt az Ottonel Muskotály alapú gyöngyöző borunkat a borkóstolók és étkezések előtt ajánljuk jól behűtve fogyasztani. A könnyű nyári hangulatú beszélgetésekhez elengedhetetlen. Színe halvány sárga , illatában virágos jegyek, ízében citrusos, könnyed, frissítő szép savakkal rendelkező buborékos bor.

Cikkszám: FHE: HUSG
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás és Paraméterek


Co2 - nyomás: 2,1 bar, 

Ezen borunk esetében -több vásárlói visszajelzés alapján - a palack alján borkőkiválás (a természetes kálium-tartalom borkősavval alkotott sója) előfordulhat. A biobor-készítés technológiájában a borkőstabilizáló kezelőanyagok (metaborkősav, karboxi-metil-cellulóz) használata tiltott, a borkő kiválását a palackozás előtti hűtéssel tudjuk csak elősegíteni, hogy később a palackban ne fordulhasson elő. Ez azonban - főleg a gyorsan, még ősszel palackba kerülő újborok esetén - nem mindig jelent tökéletes védelmet.  Emiatt fordulhat elő némi kristályos üledék a palackban, amely a bor élvezeti értékét, minőségét nem befolyásolja, csupán esztétikai problémát jelent. Ráadásul az ilyen borok fogyasztása esetén a vásárló biztos lehet benne, hogy az adott bor csak a legszükségesebb borkezelő anyagokkal volt kezelve. Ezzel együtt természetesen elnézést kérünk a kellemetlenségért.

Termőterület agyaglik
Szüret kézi szüret
Borkészítés ülepítve, tartályban erjesztve és érlelve
Szénbdioxid 1,8 Bar
Alkohol 12,5 %
Sav 5,1 g/l
Cukormentes Extrakt 19 g/l
Maradékcukor 1 g/l

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés