A weboldalunkon cookie-k segítenek abban, hogy a szolgáltatásainkat és a termékeinket minél tökéletesebben tudjuk kínálni a Számodra. Weboldalunk böngészésével elfogadod a cookie-k használatát. Tudomásul veszem, hogy az oldalon 18 éven aluliak nem vásárolhatnak.   Elfogadom
Menü

Bio Olaszrizling HÁROMSZÖG dűlő

Ár:
3.300 Ft
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
Exkluzív dísztasak 1-es Exkluzív dísztasak 1-es
300 Ft
Pincér dugóhúzó Pincér dugóhúzó
1.000 Ft
Dobosi cseppőr Cseppőr Dobosi Logóval
400 Ft

Oltalom alatt álló eredet megjelölésű száraz fehérbor Balatonfüred-Csopaki Borvidék, Balatoncsicsói agyaglik dűlő Háromszög alakú tábájáról szüretelve

Ezt a bort 2 másk dűlős olaszrizlinggel készítettük el. A célunk az volt, hogy egy azonos évben, azonos technológiával elkészített olaszrizlingben megmutatkozzon a termőhelyi karakter.

Cikkszám: FHE:HNDE
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás és Paraméterek

Dűlős kategória - Vinea Balaton által felállított piramis csúcsa

Az Agyaglik dűlőben elterülő háromszög alakú, Ny-i kitettségű szőlőtábláról kapta a nevét. Érdekesség, hogy itt találkozik három település határa, Dörgicse, Szentantalfa és Balatoncsicsó.
Idősebb, 25 éves tőkék bora, ennek megfelelően a három dűlős tétel közül talán a legkomplexebb ízvilágú. A tétel egynegyedét új, francia tölgyfahordóban érleltük fél évig, a többi része acél tartályban és idősebb hordókban érett. 
Talán a legvastagabb, legtestesebb a három dűlő közül. Fahordós illatjegyek, kókuszos-füstös illat. Kortyolva azonnal betölti a szájat, krémes, hosszú, ásványos bor.

Borleírás: 2021. május

Terület HÁROMSZÖG tábla
Szüret módja kézi
Űrtartalom 0,75 l
Alkohol 13,87 %
Sav 4,9 g/l
Maradékcukor 0,9 g/l
Cukormentes extrakt 19,4 g/l

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés