A weboldalunkon cookie-k segítenek abban, hogy a szolgáltatásainkat és a termékeinket minél tökéletesebben tudjuk kínálni a Számodra. Weboldalunk böngészésével elfogadod a cookie-k használatát. Elfogadom
Menü

Félédes borok duplázó borcsomag (6db)

Ár:
12.200 Ft
11.000 Ft
Kedvezmény: 1.200 Ft
6 palack félszáraz ás félédes biobor egy csomagba összeválogatva, kedvezményes áron. Találunk benne rozé és késői szüretelésű fehérborokat is.
Cikkszám: Félédes borok duplán borcsomag

Leírás és Paraméterek

A csomag tartalma:

2 db Bio Tramini Muskotály félszáraz fehérbor 2019 FHE:HJAI
Ezt a bort a A félszáraz borok kedvelőinek készítettük el. Alapanyagnak azért ezt a két fajtát választottuk mert az egyik az illatot hozzá a másik a savakat a borhoz. Színében a késői szüretre jellemző aranysárga szín társul Illatában a Mazsolás töppedt jegyek jelennek meg, és ezek kísérik ízben is a bort némi alkohollal és maradék cukorral alátámasztva.

2 db Bio Nekta Rozé félédes félédes rozébor 2019 FHE:HCTA
Ezt a különleges rozébort az édes borok kedvelőinek készítettük. Lazac színű, illatában a piros bogyós gyümölcsös jegyek jelennek meg, ízében a málna dominál. Ez az édes Cabernet Sauvignon rozé, roppanóan friss, és igazán gyümölcsös.

2 db Bio Színpátia félédes fehérbor évjárat házasítás FHE:GBGF
A késői szüretnek köszönhetően a bor mély, sötétsárga színű, illatban jön a mazsola, ízében telt érett egzotikus gyümölcsök és akác mézes jegyek mutatkoznak melyet a magas cukorfokkal szüretelhető Tramini ad. A Színpátia elnevezés a 3 színre utaló szőlőfajta nevéből ered: Szürkebarát, Piros Tramini, Sárgamuskotály.  Borkóstolók méltó befejezésére ajánljuk.

Keresés