A weboldalunkon cookie-k segítenek abban, hogy a szolgáltatásainkat és a termékeinket minél tökéletesebben tudjuk kínálni a Számodra. Weboldalunk böngészésével elfogadod a cookie-k használatát. Tudomásul veszem, hogy az oldalon 18 éven aluliak nem vásárolhatnak.   Elfogadom
Menü

Hangácsi Márton koncertjegy / augsztus 5.

Ár:
2.000 Ft

Még időben vedd meg a jegyed, hogy biztosan élvezhesd az előadást az újonnan megnyílt birtokközpontban! Csodás panorámával, finom borokkal, kitűnő ételekkel és fergeteges koncerttel várunk.

DOBOSI BIRTOKKÖZPONT, SZENTANTALFA

2021.08.05. 19:00

A jegyár a koncertre való belépésre jogosít fel, illetve welcome drinket tartalmaz.

Hangácsi Márton Énekes-dalszerző. Szólóban játszik, a koncertek viszont túlmutatnak a megszokott egyszemélyes, akusztikus előadásokon. A dalok modern átgondolásban, gazdagabb hangszerelésben (elektromos gitár, loop pedál, sample pad) kerülnek színpadra. Marci második nagylemeze 2019 októberében jelent meg, <30 címmel, 2021 januárjában pedig négy dalt tartalmazó élő EP-je, Hooked címmel.

EN // The solo performance of singer-composer Márton Hangácsi is way more than your average one-man-band show. His use of loop pedals and sample pads lends his songs a modern and rich sound. His first album entitled <30 came out in 2019, which was followed up in 2021 by his latest EP, Hooked containing four original songs.

The price includes admission to the concert and a welcome drink.

We kindly ask ticket holders to contact us on +36/70 316 91 22 if they wish to book a table.

Cikkszám: 0805
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés