A weboldalunkon cookie-k segítenek abban, hogy a szolgáltatásainkat és a termékeinket minél tökéletesebben tudjuk kínálni a Számodra. Weboldalunk böngészésével elfogadod a cookie-k használatát. Tudomásul veszem, hogy az oldalon 18 éven aluliak nem vásárolhatnak.   Elfogadom
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Hírek

Hírek

2018. 11. 22. 20:29:58

Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy egy egész adást szentelt a Gasztróangyal a családunknak, falunknak.

"A Gasztroangyal ezúttal Szentantalfára utazik, ahol 26 év az átlagéletkor, és szinte mindenki gazdálkodik. Marcsi a Dobosi családdal szüretel, présel, mustot, murcit és újbort kóstol. Kiderül, mi az 1721 óta borászattal foglalkozó dinasztia sikerének titka, miért váltottak bioművelésre, és mik a kedvenc családi receptjeik. 

szombat, 17:00

2012. 07. 05. 14:07:17

A legjobb és legegyszerűbb dolgod akkor van, ha ismered az ajándékozott személyt és tudod mit szeret. ...de valljuk be őszintén, hogy az orvosunk, vagy a tanárunk ízléseit már kevésbe ismerjük. Ilyenkor jó ha az ember tudja a bor ajándékozási illemszabályát.

Már sokszor elhatároztam, hogy erről írni fogok egy rövid bejegyzést, ami segít abban, hogy elkerüld a csalódott tekintetet egy palack fenséges bor átnyújtása során. 

Keresés