A weboldalunkon cookie-k segítenek abban, hogy a szolgáltatásainkat és a termékeinket minél tökéletesebben tudjuk kínálni a Számodra. Weboldalunk böngészésével elfogadod a cookie-k használatát. Elfogadom

Nivegy-völgy Olaszrizling borcsomag (6db)

Ár:
15.000 Ft
14.000 Ft
Kedvezmény: 1.000 Ft

Ebben a csomagban az idei nemzetközi díjnyertes borunkból csomagoltunk 6 palackkal.

Nivegy-völgy Olaszrizling 2018 borunk Bronz díjazásban részesült a 2020. évi Decanter World Wine Awardson

A Decanter World Wine Awards az egyik legtekintélyesebb nemzetközi megmérettetés ma a borok világában. A versenyen a tételek vakon kerülnek pontozásra az elismert Master of Wine-ok, illetve a szakma kóstolásában kiemelkedő szakértői által.

A 2018-es Hegyborunk 100 %-ban Olaszrizlingből készült, aminek közel a fele 500 l-es fahordókban érett hat hónapig. Ez a bor Illatában is ízében is hordozza a Nivegy-völgyre jellemző meszes talajra jellemző aromákat. Színe zöldes sárga, illatában az ásványosság mellett enyhén körtés jegyek, ízében szép savak tartják hosszan..

Cikkszám: Nivegy-volgy olaszrizling borcsomag

Leírás és Paraméterek

A csomag tartalma:

1 db Bio Nivegy-völgy Olaszrizling Hegybor 2018 száraz fehérbor FHE:GLAV
Decanter World Wines Award 2020 Bronzérem 88 pont
A 2018-es Hegyborunk 100 %-ban Olaszrizlingből készült, aminek közel a fele 500 l-es fahordókban érett hat hónapig. Ez a bor Illatában is ízében is hordozza a Nivegy-völgyre jellemző meszes talajra jellemző aromákat. Színe zöldes sárga, illatában az ásványosság mellett enyhén körtés jegyek, ízében szép savak tartják hosszan.

Keresés