A weboldalunkon cookie-k segítenek abban, hogy a szolgáltatásainkat és a termékeinket minél tökéletesebben tudjuk kínálni a Számodra. Weboldalunk böngészésével elfogadod a cookie-k használatát. Elfogadom
Menü

Őszi Válogatás Borcsomag + ajándék bornyitóval (6db)

Ár:
19.800 Ft

Összeállítottunk egy őszi hangulatú csomagot + ajándék bornyitóval, amelyben mindent megtaláltok, hogy a hűvősebb napokat kellemes borok társaságában otthon is élvezhessétek!
Tramini Sárgamuskotály borunk is helyet kapott ebben a borcsomagban, amely tökéletes párosítást alkot egy őszi almáspitével vagy rétessel.

A csomag tartalma:

1 db Bio Olaszrizling 13,91 2018 száraz fehérbor FHE:GQGQ
Elnevezése az alkohol fokra utal, ami a prémium sorozatunk tagja. Színe mély aranysárga színű, Illata rendkívül intenzív akác mézes. Ízében nagyon gazdagon jelenik meg benne a helyi termőhely, sok-sok aszalt gyümölcsös zamattal, talán a legintenzívebben az aszalt barack jelenik meg benne, szép olaszrizlinges lecsengéssel. Ezt a bort különleges alkalmakhoz ajánljuk, lassan fogyasztva, hogy legyen ideje kinyílni a bornak. Ezt a borkóstolók végére ajánljuk lezárásképp. 

1 db Bio Haraszt Kéknyelű 2018 száraz fehérbor FHE:HGDP
Elnevezése a csúcs dűlőnkre utal, 100 % Kéknyelű alapanyagból. Színe mély aranysárga színű, Illata rendkívül intenzív akác mézes. Ízében nagyon gazdagon jelenik meg benne a helyi termőhely, sok-sok aszalt gyümölcsös zamattal, a legintenzívebben a aszalt barack jelenik meg benne. Ezt a bort különleges alkalmakhoz ajánljuk, lassan fogyasztva, hogy legyen ideje kinyílni a bornak. Ezt a borkóstolók végére ajánljuk lezárásképpen.

1 db Bio Tramini Sárgamuskotály 2019 FHE:HJAI Ezt a bort a A félszáraz borok kedvelőinek készítettük el. Alapanyagnak azért ezt a két fajtát választottuk mert az egyik az illatot hozzá a másik a savakat a borhoz. Színében a késői szüretre jellemző aranysárga szín társul Illatában a Mazsolás töppedt jegyek jelennek meg, és ezek kísérik ízben is a bort némi alkohollal és maradék cukorral alátámasztva.

1 db Bio Kékfrankos 2018 FHE:HHZV
Bio Kékfrankos vörösborunk 2018 szeptember végén szüreteltük. Színében mély rubin, Illatában érett borsos illatjegyek köszönnek vissza fűszeres meggyes kiegészítéssel.
Ízében komplex, szép savak tartják a bort lecsengésben fűszeresnövényes, étcsokoládés ízjegyeket fedezhetünk fel.

1 db Bio Kéknyelű 2018 száraz fehérbor FHE:HCSY
A fajta különleges hiszen a világon egyedül a Balaton északi partján található maximum négy tucat hektár. Színe halvány zöldes sárga, ahogy ezt a fajtát a megszokhattuk. Illatában először az érett gyümölcsös jegyek jelennek meg, Majd egy kis idő után pohárban szellőztetve megjelennek a termőhelyi jegyek, ami a meszes talajt idézi, enyhe gyógynövényes lecsengéssel. Karakán szerkezetű bor, gazdag íz világa, harmonikus szavakkal.

1 db Bio Nivegy-völgy Olaszrizling Hegybor 2018 száraz fehérbor FHE:GLAV
Decanter World Wines Award 2020 Bronzérem 88 pont
A 2018-es Hegyborunk 100 %-ban Olaszrizlingből készült, aminek közel a fele 500 l-es fahordókban érett hat hónapig. Ez a bor Illatában is ízében is hordozza a Nivegy-völgyre jellemző meszes talajra jellemző aromákat. Színe zöldes sárga, illatában az ásványosság mellett enyhén körtés jegyek, ízében szép savak tartják hosszan.

1 db Ajándék Dobosi bornyitó

Cikkszám: Őszi Válogatás Borcsomag (6db) Cikk

Leírás és Paraméterek

6 palack őszi hangulathoz illő bekuckózós borválogatás. A csomagban egy félszáraz borunk Bio Tramini Sárgamuskotály is helyet kapott, amely tökéletes párosítást alkot egy őszi almáspitével vagy rétessel. Ezen túl a csomag tartalmaz dűlős magyar tölgyfahordóban érlelt komplex fehérborokat, ritka hazai szőlőfajtát: Kéknyelűt, illetve nemzetközi borversenyes díjnyertes Olaszrizlinget és mély gyümölcsös illatú Nivegy-völgyi Kékfrankos vörösbort is.

Keresés