A weboldalunkon cookie-k segítenek abban, hogy a szolgáltatásainkat és a termékeinket minél tökéletesebben tudjuk kínálni a Számodra. Weboldalunk böngészésével elfogadod a cookie-k használatát. Tudomásul veszem, hogy az oldalon 18 éven aluliak nem vásárolhatnak.   Elfogadom
Menü

Prémium bio borcsomag 5+1

Ár:
21.000 Ft
18.200 Ft
Kedvezmény: 2.800 Ft

6 palack prémium bor egy csomagban, 5 palack áráért.

Ebben a csomagban kínálatunk legjobb tételeit válogattuk össze egy csomagba, amiből a Juhfark borunkat ajándákba adjuk.

Cikkszám: premium-bio-borcsomag 5+1
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag! (3)

Leírás és Paraméterek

A csomag tartalma:

1 db  Bio Kékfrankos 2018 száraz

Bio Kékfrankos vörösborunk 2018 szeptember végén szüreteltük. Színében mély rubin, illatában érett borsos illatjegyek köszönnek vissza, fűszeres meggyes kiegészítéssel.

Ízében komplex, szép savak tartják a bort, lecsengésben fűszernövényes, étcsokoládés ízjegyeket fedezhetünk fel.

1 db Bio Olaszrizling HÁROMSZÖG dűlő 2019
Dűlős kategória - Vinea Balaton által felállított piramis csúcsa

Az Agyaglik dűlőben elterülő háromszög alakú, Ny-i kitettségű szőlőtábláról kapta a nevét. Érdekesség, hogy itt találkozik három település határa, Dörgicse, Szentantalfa és Balatoncsicsó.
Idősebb, 25 éves tőkék bora, ennek megfelelően a három dűlős tétel közül talán a legkomplexebb ízvilágú. A tétel egynegyedét új, francia tölgyfahordóban érleltük fél évig, a többi része acél tartályban és idősebb hordókban érett. 
Talán a legvastagabb, legtestesebb a három dűlő közül. Fahordós illatjegyek, kókuszos-füstös illat. Kortyolva azonnal betölti a szájat, krémes, hosszú, ásványos bor.

1 db Bio Olaszrizling Agyaglik dűlő 2019 száraz
Dűlős kategória - Vinea Balaton által felállított piramis csúcsa

Az agyaglik dűlő Balatoncsicsó, Szentantalfa, és Dörgicse határán fekszik. Napos, meleg, mészköves-agyagos terület, É-D-i szőlősorokkal. 30 éves tőkék, melyek gazdag ízvilágú bort adnak. Érett alapanyagot szüreteltünk, amit semleges bio élesztővel erjesztettünk. A tételt másodtöltésű tölgyfahordóban érleltük fél évig. 2020 augusztusában palackoztuk.

1 db Bio Olaszrizling TAG dűlő 2019 száraz
Dűlős kategória - Vinea Balaton által felállított piramis csúcsa

Alapanyaga szentantalfai, észak - déli fekvésű, 5 éves ültetvényből szüretelt termés, mely korát meghazudtolóan testes, komplex bort eredményezett. Kötött meszes talajon. Mindössze 1000 liter készült belőle, amelyet egy másodtöltésű, illetve egy új magyar Trust tölgyfahordóban érleltünk fél évig. 
Színe szalmasárga, illatában fahordós fűszerek, vanília. 
Kortyolva krémes, vastag, elegáns savakkal és csipetnyi sós jegyekkel mutatja meg magát poharunkban.

1 db Bio 13,91 Olaszrizling 2018 (Késői szüret)
Balatonfüred-Csopaki Oltalom alatt álló eredet megjelölésű száraz fehérbor


Elnevezése az alkohol fokra utal, ami a prémium válogatgás sorozatunk tagja. Színe mély aranysárga, vastag olajos. Illata rendkívül intenzív,birsalmára és érett körtére emlékeztet. Ízében nagyon gazdagon jelenik meg a helyi termőhely, sok-sok aszalt gyümölcsös zamattal, talán a legintenzívebben az aszalt barack jelenik meg benne, szép olaszrizlinges lecsengéssel. Ezt a bort különleges alkalmakhoz ajánljuk, lassan fogyasztva, hogy legyen ideje kinyílni a bornak. Ezt a borkóstolók végére ajánljuk lezárásképp. 

1  db  Bio Juhfark 2020 - 0,75 liter (ajándék)
Balatonfüred-Csopaki oltalom alatt álló eredetmegjelöléssel rendelkező száraz fehér biobor

Színében szalmasárga, aranysárga tónusú. Illatában a palack buké jelenik meg először, szépen hordozza a Nivegy-völgy meszes jegyeit, ami kortyban is gazdagon megjelenik, mindezt szépen integrált savak tartanak hosszan a borban. A pohárban lassan forog a bor a korty, tiszta, fiatal korát meghazudtolva mutatja meg komplexitását. Az organikus művelésnek szerves részét képzi nálunk, hogy teljesen érett bogyókat szüretelünk le, így teltebb, tartalmasabb a korty. 

A fényképen szereplő borok eltérhetnek az itt felsorolt boroktól. 

Vélemények

5.00
3 értékelés
5
(3)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2022. 01. 17.
Minden boruk kiváló, szívből gratulálunk!
| 5 / 5 csillag!
2022. 01. 06.
minden boruk nagyszerű
| 5 / 5 csillag!
2021. 12. 22.

Keresés