A weboldalunkon cookie-k segítenek abban, hogy a szolgáltatásainkat és a termékeinket minél tökéletesebben tudjuk kínálni a Számodra. Weboldalunk böngészésével elfogadod a cookie-k használatát. Elfogadom
Menü

Válogatás boraink borcsomag (3db)

Ár:
13.300 Ft

Haraszt dűlőnkről szüretelt válogatott tételek, Kéknyelű, Juhfark magyar tölgyfahordóban érlelve és késői szüretelésű 13,91 Olaszrizling borunk alkotják legkülönlegesebb válogatásunk borait. A csomag 3 palack bort tartalmaz.

Cikkszám: Válogatás boraink

Leírás és Paraméterek

Ebben a csomagban találhatóak a jelenlegi kínálatunk legegyedülállóbb borai  

A csomag tartalma:

1 db Bio Olaszrizling 13,91 2018 száraz fehérbor FHE:GQGQ
Elnevezése az alkohol fokra utal, ami a prémium sorozatunk tagja. Színe mély aranysárga színű, Illata rendkívül intenzív akác mézes. Ízében nagyon gazdagon jelenik meg benne a helyi termőhely, sok-sok aszalt gyümölcsös zamattal, talán a legintenzívebben az aszalt barack jelenik meg benne, szép olaszrizlinges lecsengéssel. Ezt a bort különleges alkalmakhoz ajánljuk, lassan fogyasztva, hogy legyen ideje kinyílni a bornak. Ezt a borkóstolók végére ajánljuk lezárásképp. 

1 db Bio Haraszt Kéknyelű 2018 száraz fehérbor FHE:HGDP
Elnevezése a csúcs dűlőnkre utal, 100 % Kéknyelű alapanyagból. Színe mély aranysárga színű, Illata rendkívül intenzív akác mézes. Ízében nagyon gazdagon jelenik meg benne a helyi termőhely, sok-sok aszalt gyümölcsös zamattal, a legintenzívebben a aszalt barack jelenik meg benne. Ezt a bort különleges alkalmakhoz ajánljuk, lassan fogyasztva, hogy legyen ideje kinyílni a bornak. Ezt a borkóstolók végére ajánljuk lezárásképpen.

1 db Bio Haraszt Juhfark 2018 száraz fehérbor FHE:HGDQ
1 dűlőből válogatott tétel, neve a termőhelyre utal: Haraszt. Színe mély aranysárga színű, Illatban intenzív méz, akác. Jellegzetes mészköves termőhelyi jegyeket hordoz . Ezt a borunkat a borkóstolók végére ajánljuk.

Keresés